hero

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Üzleti és bemutatkozó weboldalak készítése

Üzleti és bemutatkozó weboldalak készítése

Az AW Stúdió több mint 8 éve foglalkozik weboldalak és webportálok fejlesztésével. A legkisebb személyes bemutatkozó weboldalaktól kezdve, a legnagyobb hírportálokig. Több éves tapasztalatunkra támaszkodva, személyre szabottan, a lehető leginnovatívabb megoldásokkal készítjük el weboldalát.

 

Reszponzív, mobilbarát weboldalak

Weboldalaink responsive oldalszerkezetének köszönhetően minden kijelzőmérethez igazodnak, így az összes "okos" készüléken 100%-os felhasználói élményt nyújtanak.

 

Egyedi design és arculat

Elsődleges célunk az egyedi weboldalak készítése. Fontos az első benyomás. Legyen egyedi, ízléses, felhasználóbarát és oldala máris elnyerte látogatóinak felét. Amennyiben az oldalra érkező látogatónak sikerül a figyelmét felkeltenünk, nyert ügye van.

 

Keresőbarát felépítés

Legyen saját weboldalának a SEO szakembere! Az AW Studio weboldalai rendkívül okosan felépített keresőbarát rendszerrel vannak felvértezve. A keresőbarát URL-ek használata mellett, több rejtett és automatikus SEO funkció segít Önnek, hogy könnyedén boldoguljon ebben az elsőre érthetetlen témában.
 

Marketinget segítő funkciók

Szociális média beágyazások, statisztikák, hírlevél menedzselés, akciók, időszakos kedvezmények, vásárlói szokások elemzése és még számos oylan funkció, mellyel folyamatosan tudja bővíteni vásárlói bázisát.

 

Felhasználóbarát adminisztrációs felület

Az AW Studio "mozgató rugója". A Mi és az Ügyfeleink sikereinek egyik legfontosabb pontja a saját fejlesztésű ECP web adminisztrációs felületünk. Pályánk elején eltökélt szándékunk volt, egy olyan forradalmian új és felhasználóbarát adminisztrációs felületet készítése, ami nemhogy megállja a helyét a piacon, hanem a nagytöbbséget maga mögé utasítsa. Sosem volt még ennyire egyszerű a vásárlók, rendelések és a termékek adminisztrálása. Ha Ön használt már valaha egy egyszerű Word szövegszerkesztőt, akkor megnyugodhat, rendszerünk még ettől is jóval egyszerűbb.
 

Tárhely és E-mail szolgáltatás

AW Studio Ügyfeleinek tárhelyet és e-mail szolgáltatást biztosítunk. Amennyiben Ön velünk készítteti el webáruházát, 1 évig ingyenesen szolgáltatjuk  tárhelyét. 

 

Technikai segítségnyújtás, tanácsadás

Jó ha van kitől segítséget kérnie. Az AW Studio szakemberei folyamatosan azon fáradoznak, hogy Ügyfelei 100%-os odaadást tapasztaljanak. Készséggel állunk rendelkezésére akár személyesen, akár telefonon vagy e-mailben.


Referenciáink


Olvasson tovább

További cikkek amik érdekelhetik