WEBÁRUHÁZ, WEBOLDAL készítés

Az AW Studio az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított az e-kereskedelemre. Legyen szó vásárlókról vagy webáruház tulajdonosokról, mindkét esetben hatalmasak az igénybeli különbségek.

Üzleti és bemutatkozó weboldalak készítése
Az AW Stúdió több mint 8 éve foglalkozik weboldalak és webportálok fejlesztésével. A legkisebb személyes bemutatkozó weboldalaktól kezdve, a legnagyobb hírportálokig. Több éves tapasztalatunkra támaszkodva, személyre szabottan, a lehető leginnovatívabb megoldásokkal készítjük el weboldalát.
Reszponzív, mobilbarát webáruházak
Webáruházaink responsive oldalszerkezetének köszönhetően minden kijelzőmérethez igazodnak, így az összes "okos" készüléken 100%-os felhasználói élményt nyújtanak.
Egyedi design és arculat
Elsődleges célunk az egyedi webáruházak készítése. Fontos az első benyomás. Legyen egyedi, ízléses, felhasználóbarát és oldala máris elnyerte látogatóinak felét. Amennyiben az oldalra érkező látogatónak sikerül a figyelmét felkeltenünk, nyert ügye van.

Ön vásárolna egy "összetákolt" webáruházból amiről megnyitás után azonnal tükröződik a fejlesztői hozzá-nemértés, az olcsóság, a sablonos színek és vonalak kavalkádja? Biztosan találkozott már ilyennel, szívesen utalna pénzt egy ilyen áruháznak? Az esetek többségében az ilyen oldalakat kevesebb mint 2 másodperc alatt hagyják el a látogatók.

Az Internet sem különbözik már sokban az offline kereskedésektől. Boltjának színvonala hűen tükrözi a kínált termékeket vagy szolgáltatásokat.
Keresőbarát felépítés
Legyen saját webáruházának a SEO szakembere! Az AW Studio webáruházai rendkívül okosan felépített keresőbarát rendszerrel vannak felvértezve. A keresőbarát URL-ek használata mellett, több rejtett és automatikus SEO funkció segít Önnek, hogy könnyedén boldoguljon ebben az elsőre érthetetlen témában.
Marketinget segítő funkciók
Szociális média beágyazások, statisztikák, hírlevél menedzselés, akciók, időszakos kedvezmények, vásárlói szokások elemzése és még számos oylan funkció, mellyel folyamatosan tudja bővíteni vásárlói bázisát.
Felhasználóbarát adminisztrációs felület
Az AW Studio "mozgató rugója". A Mi és az Ügyfeleink sikereinek egyik legfontosabb pontja a saját fejlesztésű ECP web adminisztrációs felületünk. Pályánk elején eltökélt szándékunk volt, egy olyan forradalmian új és felhasználóbarát adminisztrációs felületet készítése, ami nemhogy megállja a helyét a piacon, hanem a nagytöbbséget maga mögé utasítsa. Sosem volt még ennyire egyszerű a vásárlók, rendelések és a termékek adminisztrálása. Ha Ön használt már valaha egy egyszerű Word szövegszerkesztőt, akkor megnyugodhat, rendszerünk még ettől is jóval egyszerűbb.
Tárhely és E-mail szolgáltatás
AW Studio Ügyfeleinek tárhelyet és e-mail szolgáltatást biztosítunk. Amennyiben Ön velünk készítteti el webáruházát, 1 évig ingyenesen szolgáltatjuk tárhelyét.
Technikai segítségnyújtás, tanácsadás
Jó ha van kitől segítséget kérnie. Az AW Studio szakemberei folyamatosan azon fáradoznak, hogy Ügyfelei 100%-os odaadást tapasztaljanak. Készséggel állunk rendelkezésére akár személyesen, akár telefonon vagy e-mailben.
Kedvet kapott hozzá,
hogy velünk dolgozzon?

Ne habozzon, írja meg elképzelését
és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.